Klanten

Klanten

Een greep uit de reacties…

Je leert alles over je kwaliteiten, vaardigheden, ervaringen. Maar andere onderwerpen zoals allergieën, aannames, rollen leren je zeker zoveel over jezelf en over je relatie met anderen. Na 2 dagen weet je waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en welke werkomgeving het beste bij je past. Het kost energie maar je krijgt er zoveel meer energie voor terug.

 

Het positieve gevoel dat je krijgt na 2 dagen is eigenlijk niet met woorden te omschrijven maar het voelt ZO goed.
En nu na 3 maanden is dat gevoel er nog steeds. Hetzelfde werk met aanpassingen en aanvullingen die beter bij je passen.
Ik zou iedereen deze cursus willen aanraden!  ” ( Mariet, productmanager)

 

“Ik vond het coaching traject zeer waardevol en leerzaam. Het heeft mij geholpen juist die zaken boven te halen en te formuleren die ik nodig heb om in mijn werk en leven, energiek en positief te kunnen acteren. Het traject heeft de obstakels – om verder te kijken dan mijn huidige situatie – weggenomen en de weg vrij gemaakt en ruimte gecreëerd die ik nu zelf kan en weet in te vullen.” (Paula, 39 jaar, internal communications manager)

 

“Ik ben de afgelopen week enorm veel verder gekomen. Volledige chaos in mijn hoofd, huilen en moe, maar zo opgelucht. Na jaren frustratie over mezelf (en ik ging nog wel voor mijn kinderen met jou praten) snap ik zoveel meer maar met name accepteer ik zo veel meer. Eigenlijk ben ik ook boos. 50 jaar tobben en niemand van de hulpverleners waar ik verder bij kwam. Ik maar denken dat ik depressief was en een watje. Veel uitgepraat met kids en mijn. man die ik maar nooit durfde te kwetsen en ik nu een spiegel heb durven voorhouden.” (Berry, ir chemische technologie)

 

“Twee dagen zijn intensief, maar daardoor blijf je wel gefocused. Jouw enthousiasme, kennis en positivisme geven mij echt een boost en je doorspekt de oefeningen en leerstof met voorbeelden en metaforen, waardoor het geen droge kost wordt. Er wordt een link gelegd naar de realiteit.” (Hanneke, creatieve duizendpoot, 50 jaar)

 

“Elk gesprek voegde iets toe aan de uitdagingen die ik had. Gezamenlijk hebben we een goed tempo kunnen kiezen, waardoor er ruim de gelegenheid was om de tips toe te passen in de dagelijkse werkzaamheden.

Nogmaals enorm bedankt voor de geweldige gesprekken in het afgelopen jaar. Ik kijk er met plezier op terug!” (IT specialist, 36 jaar)

 

Zou je anderen een programma bij Heleen aanraden?

  • Ja, zeker, Mensen die ergens in vastlopen en ook bepaalde uitdagingen hebben, zou ik dit traject aanraden. Heleen is goed in het herkennen van knelpunten en de bijbehorende oorzaak. Ook weet ze snel gepaste tips te delen die ik direct kon toepassen.
  • Zeker. Je grote kennis, enthousiasme en positieve kijk maken het traject een leerzame, diepgaande en soms verrassende ervaring. (Hanneke, 50 jaar)
  • Ja, wanneer men op zoek gaat naar die zaken/dingen die je nodig hebt in werk en leven  (Paula)
  • Ja. Zeker. Goed om je beter bewust te worden van je eigen (professionele) drijfveren (projectmanager, 42,jaar)
  • JA!!!! De persoonlijke aanpak, de intelligentie en ervaring van Heleen en de prettige manier waarop ze met mensen omgaat, maakt dat het voor een ieder een interessant en leerzaam traject is. ( Robbert,38 jaar, inkoper)