Terugkomen na een periode van uitval: Weer aan het werk!

Soms sta je een tijdje aan de zijlijn. Heb je even geen baan terwijl je dat wel zou willen. Of zoek je geen baan, maar wil je wel weer zin geven aan je leven.

Ook mensen die uitgevallen zijn, bijvoorbeeld met een burnout, periode van bore out, of door een andere oorzaak, vinden het vaak lastig om weer terug te komen.

Als dit voor jou geldt, is er meer nodig dan een snelle oplossing. Waarschijnlijk heb je al hulp gezocht. Misschien ben je in gesprek met je huisarts, een psycholoog of therapeut, werk je aan je gezondheid. Dat is mooi. En ook nodig.
Veel mensen bij mij aan tafel hebben die hulp al ook gevonden. Soms hebben ze zelfs al een loopbaantraject gevolgd.

 

Maar hoe nu verder?
Therapeutische hulp is niet altijd voldoende. Weet ik uit ervaring. Het is belangrijk om niet alleen inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en hoe je in deze situatie bent beland, maar ook de juiste handvatten te krijgen hoe er weer uit te komen.
En daar weet ik veel van.


Juist als je

• Goed opgeleid bent, een goed stel hersens hebt, je een lastige periode achter de rug hebt maar graag weer terug wilt komen.
• Je talenten en energie op een bepaald gebied extreem of intensief hebt kunnen gebruiken en ingezet, maar nu een andere richting in wil/moet slaan

Ik ben geen therapeut, maar ik kan je zeker helpen om weer met plezier te werken!
Mét de unieke mix van kenmerken en ervaring die bij jou horen.

 

Wat levert het je op?
Inzicht in
• de patronen die leidden naar de periode van uitval.
• wat je nodig hebt
• hoe je weer deel kunt uitmaken van de maatschappij zoals je zou willen
Praktische handvatten bij de stappen die je gaat zetten.

Ben jij toe aan onderzoeken wat je nodig hebt om weer zinvol te leven?

 

Ik kan je helpen ! 
Laat het me weten als ik jou kan helpen. Je kunt bij mij terecht voor één coachingsgesprek, het Vliegwielgesprek of voor een uitgebreidere route uit het Goudmijnprogramma. 


Mail me gerust, dan vinden we wel een goed moment voor een afspraak.