Ik ben van structuur

  • 0
structuur

Ik ben van structuur

|
Bijzondere kenmerken, bijzondere verhalen.

Ik werk dagelijks met mensen die uitgerust zijn met bijzondere kenmerken. Slim, snel, goed opgeleid, veel interesses, met uitgesproken ideeën, rationeel, standvastig. Of juist met veel twijfel. Associatief, van de hak op de tak, vasthoudend, nadenkend, enthousiast, verrassend.
Ik hoor bijzondere verhalen.
Natuurlijk zo niet gek als je in je praktijk vaak mensen ontvangt die kenmerken hebben of herkennen van hoogbegaafdheid,  autistisch spectrum, AD(H)D, HSP.

Het kan zomaar alle kanten op wapperen.

De gesprekken zijn vaak snel, persoonlijk, sprankelend. Diepgaand of juist vlinderachtig. Alles komt voor.
En dat is een uitdaging. Elke eerste ontmoeting voelt alsof we tijd tekort hebben. Er is zoveel te vertellen, ook bij de mensen die helemaal niet zo gemakkelijk over zichzelf praten.
We hebben vaak het gevoel dat we gemakkelijk vele uren met elkaar zouden kunnen doorbrengen en dan alle kanten op wapperen met onze gespreksonderwerpen.

En daarom ben ik van structuur.

Probeer ik elke keer weer terug te komen tot de essentie. Houd ik in mijn coachprogramma’s vast aan een rode draad, een kapstok, waardoor alle belangrijke invalshoeken ook echt ruim aan de beurt komen.
Het geeft drukke geesten, (mijzelf én mijn gasten) houvast. Creëert ruimte voor wat belangrijk is. En het behoed ons voor te veel afdwalen of uitzwermen, waardoor we de kern waar iemand hulp bij kan gebruiken, onbedoeld te weinig ruimte geven.

Je kan alles tegen me zeggen.

Ik ben niet je beste vriendin, niet je collega, baas of therapeut.
Ik ben iemand die al haar sociaal wetenschappelijke kennis, organisatiekennis, levenswijsheid en levenservaring in kan zetten om je weer in het juiste spoor te helpen. Met inzichten en handvatten.
Juist als je bijzonder bedraad bent.

Heb jij daar ook behoefte aan? Lees eens wat rond op de website en neem contact met me op als je professionele gesprekspartner kunt gebruiken die je verder helpt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is handtekening-300x148.png

Plaats hier uw reactie

Beoordeling door klanten: 8,8/10 - 15 beoordelingen
Wil je Burn-out of Bore-out vóór zijn? In mijn gratis E-book
vind je handvatten die jou helpen om op tijd bij te sturen.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Onder elke E-zine staat een afmeldlink zodat jij je weer heel eenvoudig uit kunt afschrijven. Door dit formulier in te vullen geef je Florusse Ontwikkeling Training Coaching toestemming je gegevens te gebruiken voor het toesturen van E-zines en om je op de hoogte te houden van blogs, artikelen en andere relevante informatie.
Schrijf je nu in voor mijn E-zine en je krijgt het E-book automatisch in je Inbox.
Bedankt voor uw aanmelding!
We moeten uw e-mailadres nog bevestigen.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Natuurlijk kun je je altijd weer afmelden.
We hebben u zojuist een email gestuurd met daarin de link.
Klik op de link om het aanmeldproces te voltooien.
En ontvang per direct mijn gratis E-Book.
Florusse Ontwikkeling-Training-Coaching
Paradijslaan 32a
5611 KN Eindhoven