Er is een tijd van komen er is een tijd van gaan.

  • 0

Er is een tijd van komen er is een tijd van gaan.

Tags : 


Komen en gaan.

Vandaag heb ik mijn sleutels en pasje van de fietsenstalling ingeleverd. Per 01 feb 2023 werk ik niet meer vanuit het Werkparadijs. 10 jaar lang heb ik met veel plezier mijn gasten kunnen ontvangen aan de Paradijslaan in hartje  Eindhoven. Alleen al de straatnaam gaf mij vanaf het begin een goed gevoel. Paradijslaan. Paste ook zo mooi bij mijn werk. Wie wil dat nou niet?

En nu sluit ik deze periode af. Met een beetje buikpijn.


Bewust afronden.

Ik heb vandaag geprobeerd de route vanaf huis nog eens heel bewust te fietsen. Zo’n 25 minuten door weilanden, langs vijvers en parken, door mooie oude wijken, langs het theater en dan daar rechtsaf. Over de Dommel en ik ben er.
Dat ga ik zeker missen, zeker als straks de bladjes weer aan de bomen komen. De fietsrit was altijd een fijn begin van de dag.

Het voelt dubbel. Ik verlaat een mooie werkplek, en maak weer ruimte voor iets nieuws. Ik heb de sleutels afgegeven, een kopje koffie gedronken en een bedankje overhandigd aan mijn “steun- en toeverlaten” in het gebouw, de receptioniste en de Braziliaanse vrouw die al jaren schoonmaakt.


Nieuwe fase. Werken vanuit mijn thuistuinkamer.

Mijn werk gaat gewoon door, dat stopt niet.

Ik heb de luxe van een fijne thuiswerkplek waar ik voorlopig weer gebruik van ga maken. Ik was ook sinds corona en de start van een nieuwe opleiding toch al veel vaker thuis aan het werk.
Daarbij gaat het Werkparadijs de komende 1,5 jaar grondig gerenoveerd worden en het is fijn dat ik niet in ‘verherbouwgeluiden’ hoef te werken.

Een fijne rustige werkplek om met mensen persoonlijke dingen te kunnen bespreken is uiteindelijk het belangrijkste.


Tijd van komen en tijd van gaan.

Niks blijft. Er komen dingen op je pad en je sluit dingen af. Soms omdat je zelf het initiatief hebt genomen, soms omdat het gewoon gebeurt. Ik geloof niet in pure maakbaarheid. Ik geloof in je wensen en gevoel serieus nemen, en de moed vinden om de keuzes te maken die je daar het dichtst bij brengen.

Geldt voor mijn gasten én voor mijzelf.  


Nieuwsgierig.

Een nieuwe fase brengt mij ook altijd een nieuwsgierigheid. Al vanaf mijn studietijd heb ik een stemmetje in mijn hoofd bij nieuwe situaties: “Zo Heleen, ik ben benieuwd hoe je dit gaat doen.” En dat gevoel heb ik nu ook. Ik heb zoveel plannen en mooie dingen te doen dat ik heel benieuwd ben waar het mij gaat brengen.


Zit  jij ook voor een overgangsfase?

Wil jij zelf een nieuwe weg inslaan? Met jezelf, je leven of je werk? Of zijn de omstandigheden zo dat je niet meer op dezelfde voet door kunt?

Hebben je vragen te maken met werken met plezier, burn-out of bore-out, werken met hoogbegaafdheid, of neurodiversiteit?
Dan ben ik vast een goede gesprekspartner voor je.


Laat het me weten als ik jou hierbij kan helpen.

Je kunt bij mij terecht voor één coachingsgesprek, het Vliegwielgesprek of voor een uitgebreidere route uit het Goudmijnprogramma.

Mail me gerust, dan vinden we wel een goed moment voor een afspraak.

Werk ze!

 

 

 

———————————————–>

 

Wil je Burn-out of Bore-out vóór zijn? In mijn gratis E-book ‘In 5 stappen weer fluitend naar je werk!’ vind je handvatten die jou helpen om op tijd bij te sturen. Schrijf je dus nu in voor mijn E-zine en je krijgt het E-book cadeau!

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay


Plaats hier uw reactie

Wil je Burn-out of Bore-out vóór zijn? In mijn gratis E-book
vind je handvatten die jou helpen om op tijd bij te sturen.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Onder elke E-zine staat een afmeldlink zodat jij je weer heel eenvoudig uit kunt afschrijven. Door dit formulier in te vullen geef je Florusse Ontwikkeling Training Coaching toestemming je gegevens te gebruiken voor het toesturen van E-zines en om je op de hoogte te houden van blogs, artikelen en andere relevante informatie.
Schrijf je nu in voor mijn E-zine en je krijgt het E-book automatisch in je Inbox.
Bedankt voor uw aanmelding!
We moeten uw e-mailadres nog bevestigen.
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Natuurlijk kun je je altijd weer afmelden.
We hebben u zojuist een email gestuurd met daarin de link.
Klik op de link om het aanmeldproces te voltooien.
En ontvang per direct mijn gratis E-Book.
Florusse Ontwikkeling-Training-Coaching
Paradijslaan 32a
5611 KN Eindhoven