Hoe was jouw jaar?

  • 0

Hoe was jouw jaar?

Tags : 

 

Druk in je agenda of in je hoofd.

December is een drukke maand. Niet alleen in je agenda, maar ook in je hoofd. Misschien zit je deze weken bomvol met festiviteiten en activiteiten in je gezin, je familie, je werk.
Misschien niet eens, maar wordt je geconfronteerd met alle decemberdrukte en zet het je aan het denken. Of gaan je gedachten ook naar alle verschuivingen en zorgen in de wereld en kruip jij het liefst weg onder je dekentje tot het weer voorjaar wordt.

Hoe deze maand ook voor je is: feestelijk, druk, zorgelijk, of van alles wat.
Vergeet niet wat ruimte te maken om je te realiseren wat er wel goed is gegaan.


Hoe wil jij volgend jaar terug kunnen kijken?

Stel: we spreken elkaar in december 2024. En we hebben het over jouw ontwikkelingen. Hoe het je gelukt is om weer met energie te leven en werken. En wat je gedaan hebt om zo ver te komen.
Dat zou toch geweldig zijn?


Bijzonder bedraad? Een neurodivers brein?

Ik kan je helpen. Zeker ook als je weet dat je bijzondere bedrading bij jou een rol speelt. Weet ik veel van. Over hoogbegaafdheid, autisme, (bij mannen én vrouwen) AD(H)D, Of een combinatie. Of juist onduidelijkheid.

Ik loop graag met je mee en geef je jouw handvatten. Mail me gerust als je hulp kunt gebruiken om van volgend jaar een mooi jaar te maken.
– Waarin je weer het gevoel hebt dat je op je plek zit.
– Meer grip hebt op jezelf, op je omgeving, op de inhoud van je werk.

En reserveer vast een plekje aan tafel voor een eerste coachgesprek, een mooie start van het nieuwe jaar! Je gaat dan meteen al met maatwerk tips de deur uit, jouw nieuwe jaar in. 

Ik sluit dit jaar met een mooi gevoel af.
En ik wens jou en al jouw geliefden

 

Een hele fijne decembermaand en een mooie en hoopvolle start van het nieuwe jaar!

 

Tot in 2024!

 

 

 

Afbeelding van Oleksandr Pidvalnyi via Pixabay

 

———————————————->

 

Wil je Burn-out of Bore-out vóór zijn? In mijn gratis E-book ‘In 5 stappen weer fluitend naar je werk!’ vind je handvatten die jou helpen om op tijd bij te sturen. Schrijf je dus nu in voor mijn E-zine en je krijgt het E-book cadeau!

Afbeelding van Felix Lichtenfeld via Pixabay


Plaats hier uw reactie